Crazy Cross Karts

Wij zijn echt verslaafd! Verslaafd aan snelheid, de geur van benzine en vooral het geluid van motoren. De eerste editie van de Crazy Cross Karts was een succes! De heats waren spannend, de deelnemers fanatiek en het publiek enthousiast. Maar zoals altijd bij een eerste keer, hebben wij verbeterpunten gezien! Het concept blijft gelijk maar de baan is volledig op de schop genomen.

Met 600cc in je nek en je kont kort boven de grond op een uitdagende baan karten, om daarna nog als een malle drie hindernissen over te sprinten.  De hindernissen blijven geheim tot aan de opbouw maar ze beloven weer voor net wat extra spektakel te zorgen. Wat wij al wel kunnen verklappen is dat de rijtijd van het karten langer is geworden en de baan korter. Daardoor kan het publiek de karters vaker zien. Wel blijft er een lang recht stuk in het parcours om even het maximale uit de kart te kunnen halen. De coureurs starten met drie tegelijk om als eerste te finishen en door te gaan naar de volgende ronde.

De start volledig gemist of gecrashed? Geen paniek want de coureurs krijgen nog een kans! Iedereen start namelijk in twee voorrondes. De tweede race is de race die mee telt om door te gaan in het knock-out systeem. Wie gaan wij terugzien in de alles beslissende finale? De winnaar zal gekroond worden tot de snelste Crazy Cross Karter van Renswoude!

Meedoen was nog nooit zo makkelijk!
Zonder deelnemers geen hoofd-act op Koningsdag. Dit jaar is er geen excuus meer om niet mee te doen. Wij zorgen voor de karts! Instappen en racen maar! Meedoen was dus nog nooit zo makkelijk! Waar vorig jaar de crosser nog een geldig (trekker)rijbewijs nodig had, is dit niet meer het geval. Je hoeft alleen maar 16 jaar of ouder te zijn om deel te nemen. Al is een beetje kart ervaring wel handig. Dus alleen maar inschrijven en tijdens Koningsdag op tijd melden in het paddock en rennerskwartier!

De inschrijving ging traditiegetrouw van start tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sporthal De Hokhorst in Renswoude. Tot nu toe schreven 45 waaghalzen zich in! Er is een beperkt aantal startplekken beschikbaar, tijdens de Crazy Cross Karts kunnen 63 deelnemers starten. Op dit moment is er dus nog ruimte voor deelnemers! Meedoen?

Klik hier om je in te schrijven voor de CRAZY CROSS KARTS