Crazy Splash

Inschrijving Crazy Splash 2016 is geopend!

Crazy Splash logoKoningsdag in 2016 wordt wederom een groot familiespektakel! De dag zal weer in het teken staan van de Crazy Splash! Maar zoals je van ons gewend bent, net weer even anders dan afgelopen jaar. Na de eerste succesvolle editie van de Crazy Splash zijn de organisatoren gaan evalueren, analyseren en brainstormen. Het resultaat is een doorontwikkelde Crazy Splash in 2016! Het idee blijft hetzelfde, deelnemers bouwen een zo origineel mogelijk voertuig en gaan vanaf 3,5 meter hoogte van een schans naar beneden over een lange baan.

De inschrijving (inschrijven is gratis!) zal weer van start gaan tijdens de nieuwjaarsmarkt op 5 januari  in Renswoude en wij hopen weer dat veel dorpsgenoten dit jaar zullen deelnemen! Er zit een limiet aan het aantal deelnemers, het is daarom handig je snel te melden als je geïnteresseerd bent.

Klik hier om je in te schrijven

Zeepkisten Arena Junior

Ja ja hij is weer terug! De Crazy Splash voor de kinderen. Vorig jaar al een enorm succes en daarom mag dit onderdeel niet ontbreken in ons programma! Waar vorig jaar de XS variant onderdeel was van de speciale Kidsday zal die dit jaar plaats vinden op Koningsdag zelf als opwarmer voor de grote Zeepkisten Arena.

Klik hier om je in te schrijven