Inschrijven Crazy Cross Karts

Met 600cc in je nek en je kont kort boven de grond op een uitdagende baan karten, om daarna nog als een malle drie hindernissen over te sprinten. De Crazy Cross Karts zijn dit jaar wederom de hoofdact van Koningsdag in Renswoude! De baanindeling zal onder handen worden genomen en ook komt de Oranjevereniging Renswoude weer met vernieuwde hindernissen! Word jij de beste Crazy Cross Karter van Renswoude?

Inschrijven, instappen en racen!
Wij zijn blij dat jij net zo enthousiast bent als wij en wij vinden het leuk dat je mee wil doen aan deze nieuwe uitdaging. Meedoen was nog nooit zo makkelijk! Wij verzorgen de karts en hebben zelfs een helm te leen als je die zelf niet hebt. Nu alleen nog maar je gegevens invullen op dit formulier en mailen naar info@ovrenswoude.nl of opsturen naar Beekweide 21 in Renswoude.

De inschrijving is al van start gegaan tijdens de nieuwjaarsmarkt in de Hokhorst Renswoude op 3 januari! Meedoen kan nog, download het onderstaande formulier en stuur hem snel op. Ben ook snel! Want de Crazy Cross Karts heeft maar ruimte voor 63 deelnemers!

Klik hier om het inschrijfformulier af te drukken of te downloaden

Jullie zijn de hoofdartiesten van de CRAZY CROSS KARTS, maak er samen met ons een onvergetelijk feest van!