Koningsdag 2018

Wij zijn echt verslaafd! Verslaafd aan snelheid, de geur van benzine en vooral het geluid van motoren. De eerste editie van de Crazy Cross Karts was een succes! De heats waren spannend, de deelnemers fanatiek en het publiek enthousiast. Maar zoals altijd bij een eerste keer, hebben wij verbeterpunten gezien! Niet alleen bij de Crazy Cross Karts, ook bij het horeca gedeelte en de AfterCrossParty.

Crazy Cross Karts
Met 600cc in je nek en je kont kort boven de grond op een uitdagende baan karten, om daarna nog als een malle drie hindernissen over te sprinten. De Crazy Cross Karts zijn dit jaar wederom de hoofdact van Koningsdag in Renswoude! De baanindeling zal onder handen worden genomen en komen wij weer met nieuwe hindernissen! De plannen liggen op dit moment nog op de tekentafel en zijn nog niet volledig klaar. Wij gaan deze 16 februari tijdens de voorlichtingsavond in De Hof presenteren voor iedereen. Bij deze ben je nu direct hiervoor uitgenodigd!

Inschrijving start 8 januari
Zonder deelnemers geen hoofd-act op Koningsdag! Meedoen is echt super makkelijk. Om deel te nemen heeft de crosser alleen een geldig (trekker)rijbewijs nodig. Dus alleen maar inschrijven en tijdens Koningsdag op tijd melden in het paddock en rennerskwartier!

De inschrijving gaat traditiegetrouw van start tijdens de nieuwjaarsreceptie in Sporthal De Hokhorst in Renswoude. Afgelopen jaar raakte de inschrijving een maand van tevoren vol. Toen was iedereen nog wat afwachtend maar dit aankomend jaar verwachten wij dat het sneller gaat. Het doel is om het deelnemersveld vol te krijgen ruim voor Koningsdag. Er is een beperkt aantal startplekken beschikbaar!

Ook staan in 2018 de bekende activiteiten opnieuw in het programma zoals de Dorpslunch, de zeer succesvolle Crazy Kids World en zal er meer entertainment zijn op het horecaplein!