Oranjebal Renswoude met Snollebollekes en The Dirty Daddies

De Oranjevereniging Renswoude heeft de volledige line up voor het Oranjebal bekend gemaakt. Het grote spektakel in Renswoude presenteert dit jaar maar liefst vier geweldige acts: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Samantha Steenwijk en Crystal Dream. Normaal is de zaterdag na Koningsdag de datum van het feest-der-feesten, in verband met Dodenherdenking is het dit jaar op vrijdag 3 mei.

Het Oranjebal blijft innovatief, elk jaar kent zijn eigen thema. Het thema dit jaar is ‘ Power’. Volle kracht feest, de hele avond. Met de Snollebollekes die twee keer de Gelredome uitverkoopt binnen drie uur en The Dirty Daddies die niet alleen een Afas uitverkopen maar ook de meest gewilde partyband van Nederland zijn, kan het niet dat iemand stil gaat blijven staan 3 mei!

Naast deze twee poweracts betreedt powervrouw Samantha Steenwijk de bühne van het Oranjebal Power. Zij zorgt met haar Nederlandse feestnummers voor een perfecte afwisseling in het programma. Want zonder Nederlandstalige meezingers is het Oranjebal niet compleet! De line-up wordt gecomplementeerd door de 4-mans formatie Crystal Dream, die de zangkwaliteiten van het publiek gaan testen met hun geweldige repertoire van U2 en andere bekende 80’s, 90’s en 00’s muziek. Want nieuw dit jaar is het voorprogramma! Vanaf dat je nu binnenkomt zal deze topper van een liveband nog voor de grote opening, jullie al helpen om de heupjes los te maken en de stembanden alvast op te warmen.

Niet alleen de bijzondere line-up van het Oranjebal Power zorgen voor een waanzinnige sfeer. Wat het Renswoudse dorpsfeest uniek maakt in de regio is de show die om de artiesten wordt gebouwd. Ook dit jaar, tijdens het Oranjebal Power worden de grootse showelementen niet geschuwd: verwacht een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit, een waar spektakel voor jong en oud! Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten met duizenden feestende bezoekers van een uitzonderlijke mix van een groot podium, adembenemend decor en de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

Inmiddels is het Oranjebal Power volledig uitverkocht! Let op! De toegang is vanaf 18 jaar! Je kan geweigerd worden aan de deur. Jonger dan achtien en toch een kaartje? Dan is dit voor eigen risico. Kaarten worden niet terug genomen. Het Oranjebal Power is onderdeel van het Oranjefestival Renswoude.