12 september Seniorenuitje Oranjevereniging Renswoude

Het is weer gelukt! Dit jaar kunnen wij wederom een volledig gratis seniorenuitje organiseren. We gaan er dit jaar een fantastische middag van maken en wel op woensdag 12 september a.s. Dit jaar hebben wij twee bussen gehuurd voor een dagtocht naar Delft en Rotterdam!

Strak om 9.00 uur vertrekken wij naar Delft om ontvangen te worden bij de Porcelijne fles. Daar duiken wij met z’n alle in de geschiedenis van het Delfts Blauw. Gevolgd door een rondleiding door de oude fabrieken. Van uit Delft vertrekken wij met de bussen naar Rotterdam voor een uitgebreide lunch. Na de lunch staat er een rondleiding op het programma door de stad Rotterdam vanuit de bus. Ook zal er gestopt worden bij de nieuwe markthal van Rotterdam. Een echte must-see als je in de grote havenstad bent! Om 16.00 uur vertrekken we richting Maarsbergen en krijgt u een diner aangeboden in Boerderij de Weistaar. Wij hopen om ongeveer 19.30 uur weer in Renswoude te arriveren. Wij verwachten u vanaf 8.45 uur bij gebouw Rehoboth in Renswoude waarna wij de bussen in zullen gaan.

Inmiddels zijn er meer dan honderd aanmeldingen en zitten daarmee de bussen vol. Indien u zich nu nog opgeeft zal u op de reservelijst worden gezet. Opgeven kunt u tot 9 september schriftelijk bij Bianca van de Pol, Tureluurweide 10 of telefonisch bij Diana Bos. Haar nummer is 06-12856952. Als u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice vermeld dit dan ook daarbij. Wilt u uw rollator of rolstoel meenemen? Dan is dat geen enkel probleem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *