Online-seniorenavond 17 februari

Normaal is op 31 januari de senioren avond ter ere van de verjaardag van Prinses Beatrix. Alleen dit jaar valt dit op een zondag en daarom gaan we deze avond verplaatsen naar woensdag 17 februari. Wat we gaan doen? Een online pub-quiz!

We hebben de smaak na de online bingo te pakken! Na alle goede reacties kon een vervolg niet uitblijven en daarom zijn wij bezig om een hele gevarieerde vragenlijst samen te stellen die we via teams online, gaan stellen. Denk aan vragen over sport, politiek, geschiedenis, muziek en natuurlijk vragen over Renswoude. Eind van de middag bezorgen wij iets lekkers voor bij de koffie en een lijst om de antwoorden in te vullen. Inloggen kan vanaf 18.00uur en kan als het niet lukt, een helpdesk ingeschakeld worden. Vanaf 19.00 uur begint de quiz en die zal ongeveer rond 20.00 zijn afgelopen.

Meedoen? Stuur een mail naar info@ovrenswoude.nl met je naam, adres, mailadres en het aantal mensen waarmee je de quiz in huis doet, dan kunnen wij genoeg lekkers brengen op woensdag 17 februari. In de week voor de 17e ontvangen jullie een mail met de link om deel te nemen aan de online meeting via Teams.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *