Renswoude, bedankt voor een fantastisch Koningsweekend!

Bedankt voor het dansen, bedankt voor het zingen, bedankt voor het hossen, bedankt voor het samen lachen en bedankt voor het kippenvel! Wij hebben het weer geflikt, de hele regio praat weer over ons kraaiendorp na twee dagen feest. Dat maakt ons trots!
Maar wij als organisatie kunnen van alles bedenken, zonder steun van vrijwilligers en sponsoren kunnen wij dit niet neerzetten. Daarom een bedankje aan hen maar ook aan alle bezoekers voor de prettige sfeer beide dagen! Wij kijken daar graag even met jullie op terug

Koningsdag
Een week van tevoren stond de nieuwe megatent al te stralen in de zon. Iedereen die van Renswoude naar Scherpenzeel reed of andersom, kon er niet meer om heen. Koningsdag in Renswoude kwam eraan en duidelijk dat er weer groot uitgepakt ging worden! Dit jaar hebben wij gezocht naar een programma voor echt alle leeftijden. Ons bouw en speeldorp en feesttenten zijn voor vele al een erg goed vermaak naast de Crazy Cross Karts, maar dit jaar wilde wij ook meer bieden voor de wat oudere dorpsbewoners na de wederom succesvolle dorpslunch. En dat is goed gelukt! Tot in ver in de middag hebben wij mensen in alle leeftijdsgroepen zich zien vermaken in de lounchtent, de feestarena, Little Woodstock, het bouw en speeldorp en ook langs de Crazy Cross Karts baan! Als er dan zonder al te gekke incidenten de dag wordt afgesloten door Jet-Set in de Megatent en de sfeer er nog steeds goed inzit kunnen wij alleen maar blij terugkijken op een mooie Koningsdag. Het geeft ons energie!

Oranjebal (X)XL
En die energie hadden wij ook hard nodig! Een dag om het festivalterrein om te toveren tot het allergrootste Oranjebal uit de Renswoudse geschiedenis. Maar samen met onze vrijwilligers die niet moe te krijgen zijn, is het ons toch gelukt! 3700 bezoekers waren zaterdagavond getuige van een waanzinnige show met Di-Rect, Pascal Redeker, de Dare Devils en DJ Jasper. Van het begin tot eind was het thema van de avond te voelen, Adrenaline! Zoveel mensen bij elkaar en alles zonder problemen verlopen! Alles liep gesmeerd. Snel door de entree, snel je jas kwijt, snel munten, snel drankjes en ook snel weer je jas terug. Daar kan je als organisatie alleen maar trots en dankbaar voor zijn! Daar doen wij het allemaal voor.

Binnenkort gaan bestuur en commissie met elkaar om tafel om te evalueren, daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Heb je opbouwende kritiek over het programma, heb je een ingenieus idee of vond je bepaalde (nieuwe) onderdelen juist heel gaaf? Wij horen het graag! Stuur een e-mail aan erwin@ovrenswoude.nl en we nemen jouw mening mee in onze evaluatie. Nogmaals iedereen bedankt! Vrijwilligers voor jullie inzet, sponsoren voor jullie support voor, tijdens en na onze evenementen en alle bezoekers bedankt voor het uit jullie dak gaan! Zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk.

Namens het bestuur en commissie,
Janneke, Diana, Wout, Danny, Bianca, Karin, Erwin, Walter, Jan Egbert, Cees, Gert, Erik, Gerdien en Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *