Renswoude Musica met zanger Charly Luske

In sporthal De Hokhorst wordt op zaterdag 30 september de tweede editie gehouden van muziekspektakel ‘Renswoude Musica’. Hoofdartiest van de avond is zanger Charly Luske.

 De feestavond wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Renswoude in samenwerking met Harmonievereniging Ons Genoegen en de Oranjevereniging uit Renswoude. Het belooft een spectaculaire avond te worden met hoofdartiest Charly Luske, live muziek van Ons Genoegen en een drumshow van Lucifers Slagwerk. Verder worden bekende nummers gezongen door zangers Lisanne Teunissen van Manen, Bas de Man en Amber van der Linde en dansen de dansgroepen Modern en Jazz & Hiphop van Beyond Basic de sterren van de hemel. De avond wordt in de nachtelijke uurtjes afgesloten door liveband Escalate.

Jubileumweekend
Renswoude Musica wordt gehouden tijdens het jubileumweekend van de Ondernemersvereniging Renswoude. Die bestaat vijftig jaar en viert dat groots met een feestweekend op 29 en 30 september. Op vrijdagavond zijn er diverse activiteiten op het Kasteelplein en de oprijlaan ernaartoe en op zaterdag wordt het weekend feestelijk afgesloten met Renswoude Musica.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor ‘Renswoude Musica’ start op 1 juli. Kaarten zijn te koop bij EMTÉ Renswoude aan het Dorpsplein 14 en kosten 17,50 euro. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *