13 september Seniorenuitje Oranjevereniging Renswoude

Het is weer gelukt! Dit jaar kunnen wij wederom een volledig gratis seniorenuitje organiseren. We gaan er dit jaar een fantastische middag van maken en wel op woensdag 13 september a.s. Dit jaar blijven wij in de regio en zijn wij met z’n allen welkom bij het pas geopende Grebbelinie Bezoekerscentrum aan de Buursteeg.

In het Grebbelinie Bezoekerscentrum staat, zoals de naam het al beschrijft, de Grebbelinie centraal. De Grebbelinie is voor veel Renswoudenaren een bekend begrip en dat maakt een bezoek aan dit centrum meer dan waard! Op 13 september staan daar voor ons een expositie op de planning en een vertelling door gidsen van het soldatenleven door ‘Reenactment’. Of te wel door fantastische beelden op het terrein. Alles is goed toegankelijk voor ouderen maar neem gerust u rollator of rolstoel mee naar deze locatie. De middag sluiten wij af met een diner in de Grebbelounge.

Ontvangst is tussen 14.15 uur en 14.30 uur aan de Buursteeg 2, 3927EJ Renswoude. Daar is voldoende parkeergelegenheid maar ook kan je gebruik maken van de haal- en brengservice die wij u altijd aanbieden! Opgeven kunt u tot 6 september schriftelijk bij Bianca van de Pol, Tureluurweide 10 of telefonisch bij Wout van Ginkel. Zijn nummer is 0318-571337. Als u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice vermeld dit dan ook bij uw aanmelding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *