25 september Seniorenuitje Oranjevereniging Renswoude

Het is weer gelukt! Dit jaar kunnen wij wederom een volledig gratis seniorenuitje organiseren. We gaan er dit jaar een fantastische middag van maken en wel op woensdag 25 september a.s. Dit jaar hebben wij twee bussen gehuurd voor een middag en avond die ons het allermooiste van de Veluwe gaat laten zien!

Strak om 13.30 uur vertrekken wij naar Hoenderloo om ontvangen te worden bij de Restaurant “De Ruggestee”. Daar krijgen wij eerst een kop koffie of thee met appeltaart waarna de in iedere bus een gids stapt. Zij zullen ons meenemen over de Veluwe en alles vertellen over de Kroondomeinen, Het Koninklijk huis ’t Loo en de natuur die we onderweg gaan zien. Om 16.45 uur vertrekken we dan vanuit Hoenderloo richting Kootwijkerbroek en krijgt u een diner aangeboden in Kulturhuis de Essenburcht. Wij hopen om ongeveer 20.00 uur weer in Renswoude te arriveren.

Wij verwachten u vanaf 13.15 uur bij gebouw Rehoboth in Renswoude waarna wij de bussen in zullen gaan. Opgeven kunt u tot 18 september schriftelijk bij Bianca van de Pol, Tureluurweide 10 of telefonisch bij Diana Bos. Haar nummer is 06-12856952. Als u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice vermeld dit dan ook daarbij. Wees er op tijd bij want het aantal plaatsen zijn beperkt. Wilt u uw rollator of rolstoel meenemen? Dan is dat geen enkel probleem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *