Di-Rect op Oranjebal XL Adrenaline

Elk jaar weer vernieuwend zijn, dat is waar het Oranjebal XL voor staat. Zo is het Oranjebal XL uitgegroeid tot het feest der feesten van onze regio. Na artiesten als Jan Smit, Gerard Joling, Nielson en Handsome Poets, is het op zaterdag 28 april 2018 de beurt aan een van de beste hedendaagse Nederlandse bands Di-Rect! Het thema van het Oranjebal XL is dit jaar dan ook vernoemd naar een van de eerste hits van Di-Rect ‘Adrenaline’

Elk jaar wordt het voor de Oranjevereniging uit Renswoude weer moeilijker. Als je de lijst met artiesten doorleest die al op het podium zijn verschenen tijdens het Oranjebal XL, dan vraag je je oprecht af, met wat gaan ze nu dan komen? En het is ze weer gelukt! Ze zijn weer vernieuwend! Niet alleen met de artiesten maar ook in de thema’s. Waar vorig jaar de tent nog werd omgetoverd tot een glitter walhalla met het thema ‘Glitter’, gaat het Oranjebal XL dit jaar op een compleet andere tour met het thema Adrenaline! Wat blijft is de confetti en vuurwerk in een bomvolle megatent op de Hooge Hoek.

Di-Rect
Met het net nieuwe album Rolling With The Punches, waarvan verschillende nummers dit festival seizoen al te horen waren, is deze van origine Haagse band weer helemaal hot! Met bekende nummers als ‘Inside My Head’, ‘Rollercoaster’ en het nummer dat mede de aanleiding is van het thema dit jaar, ‘Adrenaline’ werd de band in Nederland bekend. Met de dance moves van Marcel Veenendaal, de drums van Jamie Westland en de gure gitaarriffs van Spike, zal de Megatent in Renswoude gelijk vanaf de start de adrenaline voelen!

Oranjebal XL Adrenaline
Elk Oranjebal XL heeft zijn eigen thema en decor, elk jaar zit een creatief team klaar die maanden bezig is met podium, decor en video om er zo voor te zorgen dat het Oranjebal XL nét dat beetje meer biedt dan het gemiddelde feest. Na het vastleggen van Di-Rect die al jaren op het wensenlijstje van de organisatie staat heerste er vooral een gevoel, Adrenaline! De Oranjevereniging Renswoude gaat er dit jaar alles aan doen om dit gevoel over te dragen aan iedere bezoeker!

The Dare Devils
Het Oranjebal XL Adrenaline wordt niet alleen gedragen door Di-Rect, het feest wordt compleet gemaakt door onder andere de band The Dare Devils. Als de hartslag na het optreden van Di-Rect weer een klein beetje is gezakt gaan zij ervoor zorgen de tent echt volledig op zijn kop gaat! Deze jongens gaan namelijk mega hard in het Nederlandse festivalland op dit moment! Laatst waren ze nog te zien in het glazen huis tijdens Serious Request en aankomend jaar spelen ze eerst warm op het podium van Paaspop Schijndel om daarna Renswoude mee te nemen in hun muzikale tornado!

Wat er verder op het programma staat blijft geheim tot aan de grote opening. Dat de OVR weer gaat uitpakken en publiek zal verbazen mag inmiddels als feit worden gezien. Vandaar dat de entree om 22.00 uur sluit, zodat de tent vol is als het feest met een luide knal wordt geopend.

De kaartverkoop van het Oranjebal XL Adrenaline is reeds van start gegaan. Kaarten kosten 19,50 euro en de laatste liggen vanaf vandaag bij Emté Van Beek in Renswoude, Marktzicht Ederveen en de Primera in Scherpenzeel. Let op! De toegang is dit jaar vanaf 18 jaar! Het feest is de afgelopen edities steevast uitverkocht, wees dus gewaarschuwd! Naast het Oranjebal XL organiseert de Oranjevereniging op Koningsdag de Crazy Cross Karts, het volledige programma is te vinden hier op de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *