Evaluatie Crazy Splash ’15

Wat een geweldige Koningsdag was het. Het overtrof werkelijk alle verwachtingen qua bezoekersaantallen en spektakel op de baan. Prachtig om te zien wat er dan gebeurd met inwoners van ons mooie dorp; iedereen zet niet één, maar twee stappen harder. Wat een geweldige vrijwilligers en sponsors hebben we, bedankt!

Voor ons was ook alles weer nieuw. Al met al zijn we meer dan tevreden over de eerste Crazy Splash in Renswoude. Het weer was goed, het veld was vol, deelnemers zagen er prachtig uit, Beat It sloot de dag goed af en de waterbak is veelvuldig gebruikt. Uiteraard komt bij een nieuw programma, ook een aantal verbeterpunten naar boven.
Zo was door de drukte het zicht niet overal even goed (wat ook moeilijk te realiseren is), was het te druk bij de Splash-bar, duurde het soms iets te lang voordat voertuigen konden racen (dat kwam door het aantal deelnemers) en was het kinderland wel erg vol. Allemaal dingen die bij een eventueel vervolg weer geperfectioneerd worden, zo is dat bij de Crazy Cross ook gebeurd.

Vlak na het Oranjebal XL Fire gaan bestuur en commissie met elkaar om tafel om te evalueren, daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Heb je opbouwende kritiek over het programma, heb je een ingenieus idee of vond je bepaalde (nieuwe) onderdelen juist heel gaaf? Wij horen het graag! Stuur een e-mail aan arne@ovrenswoude.nl en we nemen jouw mening mee in onze evaluatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *