Namens Oranjefestival Renswoude, bedankt Renswoude!

Bedankt voor het dansen, bedankt voor het zingen, bedankt voor het hossen, bedankt voor het samen lachen en bedankt voor het kippenvel! Wij hebben het weer geflikt, de hele regio praat weer over ons kraaiendorp na twee feesten. Oranjefestival Renswoude is op de kaart gezet en dat maakt ons trots! Maar wij als organisatie kunnen van alles bedenken, zonder steun van vrijwilligers en sponsoren kunnen wij dit niet neerzetten. Daarom een bedankje aan hen maar ook aan alle bezoekers voor de ontzettend fijne sfeer beide dagen! Wij kijken daar graag even met jullie op terug.

Koningsdag 
In het paasweekend stond hij daar al, de nieuw oranje megatent! Hoe toepasselijk bij de nieuwe naam van ons festival?! Het was gelijk een goede start van wat voor ons toch wel een spannend jaar was. De nieuwe crossklasse met de Crazy Back-to-back Cross op Koningsdag en speciaal biercafé Bottelhuus De Kraai, waren weer twee compleet nieuwe ideeën die het team achter Oranjefestival Renswoude afgelopen jaar hebben uitgewerkt en introduceerde. Nu was de nieuwe crossklasse ruim van tevoren vol maar bij vernieuwing blijf je je tot de ochtend van Koningsdag jezelf afvragen, zou het weer een spektakel worden en slaat het aan bij het publiek? En de dagen en weken daarvoor vraag je je af of de vrijwilligers wederom bereid zijn om hun schouders samen met ons eronder te steken en weer een fantastisch feest ervan willen maken. Want alleen kunnen wij dit ook allemaal niet. Maar de reacties van de sponsoren die ons ondersteunen, het enthousiasme van de deelnemers en de massale aanmelding van de vrijwilligers om te helpen voor, tijdens en na de festiviteiten, is hartverwarmend om te zien. Het maakt ons trots om te zien wat Renswoude kan klaarspelen met elkaar. Vrijwilligers bedankt, sponsoren bedankt, deelnemers bedankt en bezoekers bedankt! Bedankt voor het spektakel, het lachen en vooral alle steun de afgelopen weken. Samen hebben wij weer voor een memorabel Oranjefestival Renswoude gezorgd! Deze Koningsdag hebben weer laten zien waar wij goed in zijn met z’n allen, iedereen verrassen.  

Oranjebal Power
Op voorhand al een bijzondere editie want op deze keer niet op zaterdag maar op vrijdagavond. Dat was toch even spannend voordat de kaartverkoop van start ging. Het programma was gewoon goed. Maar was het goed genoeg om een Megatent vol te krijgen op een vrijdagavond? Het antwoord was absoluut ja! Twee maanden van tevoren al helemaal uitverkocht. Nog nooit verkochten wij zoveel kaarten in zo’n korte tijd.

Dat betekende dat vrijdagavond 3 mei, 3800 bezoekers getuige waren van een waanzinnige show met The Dirty Daddies, Snollebollekes, Smantha Steenwijk, Crystal Dream en de enige echte Beatbusters. Van het begin tot eind was het thema van de avond te voelen, Power! Zoveel mensen bij elkaar en alles zonder problemen verlopen! Alles liep gesmeerd. Snel door de entree, snel je jas kwijt, snel munten, snel drankjes en ook snel weer je jas terug. Daar kan je als organisatie alleen maar trots en dankbaar voor zijn! Daar doen wij het allemaal voor.

Binnenkort gaan bestuur en Oranjefestival Renswoude commissie met elkaar om tafel om te evalueren, daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Heb je opbouwende kritiek over het programma, heb je een ingenieus idee of vond je bepaalde (nieuwe) onderdelen juist heel gaaf? Wij horen het graag! Stuur een e-mail aan erwin@ovrenswoude.nl en we nemen jouw mening mee in onze evaluatie. Nogmaals iedereen bedankt! Vrijwilligers voor jullie inzet, sponsoren voor jullie support voor, tijdens en na onze evenementen en alle bezoekers bedankt voor het uit jullie dak gaan! Zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk.

Namens het bestuur en commissie,

Janneke, Diana, Danny, Bianca, Karin, Theo, Erwin, Erik, Cees, Gert, Marco, Harm, Sander, Gerdien en Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *