Ondernemersvereniging Renswoude viert 50 jaar met feestweekend en Renswoude Musica

De Ondernemersvereniging Renswoude bestaat dit jaar 50 jaar en wil dit jubileum groots gaan vieren met een feestweekend op 29 en 30 september a.s. Op vrijdagavond zijn er diverse activiteiten op het Kasteelplein en op de oprijlaan. Zaterdag wordt het feestelijk afgesloten met de tweede editie van ‘Renswoude Musica’.

De Ondernemersvereniging stimuleert de ‘samen staan we sterk’ filosofie onder ondernemers en verenigingen in ons kasteeldorp. Dat gevoel komt zeker naar voren bij de tweede editie van ‘Renswoude Musica’. De eerste editie, inmiddels vijf jaar geleden, werd georganiseerd door Harmonievereniging Ons Genoegen en de Oranjevereniging Renswoude. Al langere tijd vroeg ‘Renswoude Musica’ om een vervolg en omdat de Ondernemersvereniging Renswoude het jubileum op feestelijke wijze wil vieren, wordt een tweede editie van ‘Renswoude Musica’ een feit. Het belooft een spectaculaire avond te worden met livemuziek van Ons Genoegen, verschillende artiesten, muzikanten en dansers. Na het concert wordt de avond afgesloten door een band.

Begin juni zal er meer informatie komen over het programma van beide dagen, de artiesten en de start van de kaartverkoop voor ‘ Renswoude Musica’. Schrijf 29 en 30 september vast in je agenda, het belooft een weekend te worden dat je niet wil missen. We houden je op de hoogte !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *