Renswoude bedankt!

Bedankt. Dat zou het enige woord kunnen zijn dat wij hier schrijven, dankbaar dat is wat we zijn! Vrijwilligers bedankt, sponsoren bedankt en bezoekers bedankt! Hier was dan dat jaar waar wij al jaren voor vreesden en iedere keer weer zorgt voor slapeloze nachten. Wij hebben jullie dit jaar meer dan ooit nodig gehad. Wat een noodweer…

Crazy Splash

Terwijl de dag voor Koningsdag constant via de radio bericht werd dat festivals werden afgelast, gingen onze vrijwilligers samen met een aantal van onze sponsoren onverschrokken door. Het terrein veranderde langzaam in een modderpoel maar werd door de helemaal doorweekte werklieden, aangepast en in gereedheid gebracht voor wat zou gaan komen. Het gaf ons extra energie om na een paar zware dagen er echt alles aan te doen om deze Koningsdag tot een succes te maken. En dat werd gewaardeerd door het publiek! Een volle megatent met een zeer gemixte leeftijd als afsluiting van de dag toverde bij ons allemaal een glimlach op ons gezicht. Iedereen, niet alleen wij maar heel Renswoude, was trots op het feit dat wij ons niet hebben laten kisten en een (iets aangepast en helemaal gratis) programma hebben kunnen afwerken.

Oranjebal XL: The Best Of

Jammer dat 30 april dit jaar geen Koningsdag was. Het was wel koud, maar vele malen beter. Gelukkig stond bij ons het Oranjebal XL: The Best Of op het programma. Het feest met Jan Smit was in recordtijd uitverkocht en iedereen had er ongelofelijk veel zin in. En wat voor feest werd het. Misschien wel de beste editie ooit! Één grote dansende, springende en meezingende massa gaf ons van begin tot het eind kippenvel! Er werd veel gedronken en gefeest, maar verder is het feest zonder calamiteit afgesloten. Geweldig!

Help ons mee het programma te verbeteren

Nu zijn wij een club vrijwilligers en kan het maar zo zijn dat er iets per ongeluk mis is gegaan, of dat je gewoon verbeterpunten hebt gezien. Voel je niet bezwaard en reageer op deze e-mail. Wij doen ons best om de feesten optimaal te maken voor iedereen, maar wij zien niet alles. Houd verbeterpunten dus niet voor je, maar deel ze met ons via facebook of via erwin@ovrenswoude.nl

Wie jarig is…

Jaja zoals beloofd was daar de aankondiging op het Oranjebal XL: The Best Of! Was je niet aanwezig op het Oranjebal XL of heb je door het vuurwerk, CO2 en alle andere special effects onze feestweek aankondiging ter ere van ons 50 jarig bestaan gemist? Hierbij dan nog een keer. Blok de de data alvast in je agenda! Op 1 oktober vieren we ons 50-jarige bestaan met een feest met Jeroen van der Boom, alleen vóór sponsors, leden en vrijwilligers. Met de kleine inwoners van Renswoude willen wij onze verjaardag vieren op 28 september. Dan is er een kidsmiddag met Monique Smit! Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over deze feesten!

Nogmaals iedereen bedankt! Vrijwilligers voor jullie inzet door weer en wind, sponsoren voor jullie support voor, tijdens en na onze evenementen en alle bezoekers bedankt voor het uit jullie dak gaan! Zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk.

Namens het bestuur en commissie,

Janneke, Diana, Wout, Danny, Bianca, Karin, Erwin, Erik, Arne, Jan Egbert, Ad, Cees, Gerdien, Dennis en Diana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *