Voorverkoop kaarten jubileumfeest van start!

Vandaag is de voorverkoop van de kaarten voor het jubileumfeest op 1 oktober gestart!

Ons lijkt het fantastisch ons jubileum te vieren met de mensen die ons de afgelopen jaren zo ontzettend gesteund hebben. Vrijwilligers, sponsoren en leden. Daarom krijgen die als eerste de kans om kaarten in hun bezit te krijgen voor ons feest op 1 oktober met niemand minder dan Jeroen van der Boom!

De jubileumtent is velen malen kleiner dan de festivaltent die je kent het Oranjebal XL en dit betekent dus ook dat er ruimte is voor een select gezelschap. Daarom hebben wij uitnodigingen verstuurd naar leden, vrijwilligers en sponsoren. Bij deze uitnodiging zit een badge waar vanaf nu, in de voorverkoop, twee kaartjes mee kunnen worden aangeschaft bij de Emté in Renswoude. Kaarten voor dit feest zijn €10,- per stuk en op=op! De toegang is vanaf 18 jaar.

Nu hebben wij geprobeerd om iedereen te voorzien van een uitnodiging die daar recht op heeft. Maar heb je geen uitnodiging ontvangen en ben je wel vrijwilliger geweest of ben je sponsor of lid? Stuur dan een mail naar erwin@ovrenswoude.nl of neem na 28 juli contact op met Wout van Ginkel via 0654682343.

Als de kaarten een ruime tijd van te voren nog niet uitverkocht zijn dan zal de verkoop voor iedereen open gaan. Houd hiervoor deze Facebookpagina en www.ovrenswoude.nl in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *