Veiling

Aansluitend op de receptie op 30 september start om 20:00 uur de eerste grote veiling in de Renswoudse geschiedenis! Wij hebben nu al kavels weten te bemachtigen waar grote veilinghuizen als Christie’s en Sotheby’s jaloers op zijn!

Altijd al eens een binnen in Kasteel Renswoude willen kijken? Dan is dit je kans want één van de veiling objecten is een rondleiding in Kasteel Renswoude voor maximaal 15 personen. Als je dan toch bezig bent, biedt dan mee op een lunch voor 10 bij Restaurant De Dennen, kan je de rondleiding gelijk goed starten of afsluiten. Ook hebben wij de laatste fotoshoot van Diva Foto kunnen toevoegen aan onze lijst met kavels! Maar wil je liever een pronkstuk voor op je dressoir of in je tuin? Dat kan ook! De kunstenaars van de kunstroute Renswoude zijn aan de slag gegaan om kunstwerken te creëren. Of wat dacht je van een bloemenfiets die is gemaakt door De Nijborg Renswoude of de polonaise van Renswoude in rvs beschikbaar gesteld door We Metal? En recent hebben wij een heuse Vermeer kunnen toevoegen aan de veiling!

Nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer aangeboden wordt tijdens de Veiling? Tijdens de receptie zijn de meeste kavels te zien dus kom zeker kijken. Naast de veilingitems staat de avond vooral in het teken van humor en gezelligheid!